Genis Roca. Foto conferència Biblioteca de Singuerlin. Santa Coloma de Gramenet

Genis Roca. Foto conferència Biblioteca de Singuerlin. Santa Coloma de Gramenet

“La sessió vol aportar perspectiva per entendre en quin moment es troba la digitalització, que no és un procés tecnològic sinó de transformació social, i per tant cal parar atenció no a les eines sinó als canvis -profunds- en aspectes bàsics del contracte social i els nostres mecanismes d’organització. Entendre el tempo del canvi que estem vivint, i compartir possibles escenaris del que pot acabar passant. Una sessió per reflexionar i atrevir-se a pensar en el futur.”

Dins de la VI Trobada pedagògica d’educació secundària, tot i que adreçada a tots els nivells educatius, hem convidat a Genís Roca a compartir coneixements i reflexions sobre com actuar en educació en un món digital. La sessió constarà d’una xerrada i d’un col·loqui posterior per part del professorat assistent.

Genís Roca és arqueòleg de formació acadèmica. Expert internacional sobre transformació digital i entorns personals, professionals i empresarials. Presideix una empresa de consultoria amb activitat a diferents països i és membre de juntes i consells assessors tant de l’administració com del tercer sector i del món privat. Té una activitat continuada tant a universitats com a diferents mitjans de comunicació.