LES MEVES BASES PROFESSIONALS

El meu nom és Laia Fernández i soc mestra d’Educació Infantil i Primària, així com especialista d’anglès. Els meus primers anys de docència els vaig iniciar com a mestra especialista d’anglès passant per les aules d’infants de 3 anys i fent camí per tots els cursos fins a sisè d’Educació Primària. Aquesta primera experiència va confirmar la meva vocació, gaudint de les diferents edats i entenent els interessos i necessitats de cada curs i cada infant.

Va ser l’any 2019 quan vaig començar el meu recorregut a l’escola pública, vivint de primera mà la realitat d’un Centre de Màxima Complexitat a l’Hospitalet de Llobregat. Des d’aquell moment, he estat tutora tant a infantil com a primària, gaudint de cada grup i coneixent a cada infant. Fent cohesió per aconseguir alumnes feliços i reajustant la meva pràctica per millorar la qualitat de l’ensenyament.

M’agrada passar-me hores i hores reflexionant sobre qualsevol aspecte d’educació. Debatre, dubtar, equivocar-me, conversar, escoltar… i qualsevol altra forma de créixer, són aspectes que treballo a les diferents formacions que vaig realitzant. És per això que, havent gaudit d’un primer curs de formació DUA inicial i un segon curs de formació DUA intermedi, em trobo cursant aquest tercer nivell de formació DUA avançat, esperant consolidar el marc del Disseny Universal per a l’Aprenentatge.