Aquest es l’URL del seminari que he escollit.

 

 

 

  Per què heu escollit aquest seminari?

 

He escollit aquets seminari per què penso que falta molta informació sobre quins cursos formatius hi ha relacionats amb la formació docent sobre la competència digital.

 

Actualment, a tots els centre on he treballat no he rebut cap formació digital durant els 3 cursos que porto exercint de mestra. No obstant, aquest anys s’han realitat cursos de formació perquè s’ha imposat.

 

Aquest seminari m’ajudarà a saber quin tipus de formació hi ha als futurs anys i a poder elegir aquelles que més s’adapten a mi.

 

  Quins aprenentatges us ha aportat?

 

Realitat augmentada: Aquest aspecte em resulta molt interessant per a la meu formació docent. Si hi ha alguna cosa que més impacta als nenes i nenes d’infantil son aquelles coses que no fan de sovint. La realitat augmentada es una aspecte molt interesant perquè capta l’atenció de l’alumnat i a més, permet aprendre per ells mateix.

 

Eines digitals a la música: Ho tenia relacionat amb la utilització de instruments musicals per que m’ha sorprès les eines digitals. L’Stop motion es una de les tècniques que més m’ha agradat. Em sembla que es pràctic amb l’alumnat d’infantil i que pot resultar motivador.

 

  Amb quin aspecte de la vostra pràctica docent el relacioneu

 

He triat els do aspectes de dalt perquè son els que més utilize a la meua aula. Al estar a aula d’I4 d’educació infantil, els altres recursos que apareixen al webinar em costaria més d’adaptar-los a la meua aula. Així, pel que respecta a la realitat augmentada i a la música es més senzill. Pel que respecta a la realitat augmentada he utilitzat el programa  Aurasma a la meua aula i he comprovat que resulta molt interessant per a l’alumnat. L ‘Stop motion no l’he utilitzat però m’ha semblat adequat