Aquest primer mòdul ha estat el punt de partida.

Primerament, la primera llista de comprovació, m’ha fet pensar i reflexionar en com ho estic fent fins ara. La veritat és que he deixat moltes frases sense marcar. Tinc ganes de compartir aquests mesos i veure si puc avançar en la meva competència digital.

També, ha estat un mòdul reflexiu, on he pogut compartir opinions i llegir-ne de noves. Llegir opinions sempre enriqueix, perquè et dóna l’oportunitat de pensar coses, que potser mai t’havies plantejat tu sola. Penso que en l’educació és bàsic poder compartir coneixement i crear-ne de nou de forma col·lectiva. És un món on mai et trobaràs sola, per tant, això és bàsic.

Finalment, aquest mòdul m’ha permès endinsar-me més en el meu dossier personal d’aprenentatge: el seu funcionament, utilitat, categories, etiquetes… He de dir que de primeres m’ha semblat molt difícil i m’ha frustrat bastant en molts moments. Tot i això, he vist que seguint els passos del Moodle molt a poc a poc, anava entenent el funcionament. Penso que cada cop estic més familiaritzada. Per a mi, és tot nou, i sento inseguretat a l’hora de seguir els passos.

A continuar aprenent i qüestionant!