Després de la realització d’aquest mòdul 2, extrec les següents conclusions i reflexions:

Primerament, jo només utilitzo etiquetes al correu electrònic, per agrupar les temàtiques i tenir més ordenada la safata d’entrada. Això també em facilita molt la cerca d’algun missatge important.

També, he sigut conscient de totes les opcions del Google Scholar. Jo mai el feia servir tot i que sabia que existia, però ara que he pogut indagar molt més, he vist tot el ventall de cerca que ofereix. També et dóna ja la cita feta, que és de gran ajuda.

Pel que fa a marcadors socials, jo l’únic que faig servir és Pinterest. Allà emmagatzemo idees de diferents temàtiques en diferents etiquetes. Em funciona molt bé i facilita molt a feina.

Finalment, podria dir que una de les coses que no tinc en compte, però que hauria de fer té relació amb els drets d’autoria de les imatges. En el meu dia a dia, no m’hi fixo gens. Quan estava a la carrera sempre ho tenia present, però després ho vaig anar descuidant.