Salutacions Jordi,

He triat un vídeo relacionat amb la gamificació perquè és un tema que m’interessa saber més ja que considero que pot ser molt suggeridor per als xavals i és un contingut que vaig intentar sense gaire èxit en una ocasió.

El vídeo m’ha permès descobrir una varietat d’activitats o idees relacionades amb la gamificació com són els jocs de taula (ignorava el potencial a l’aula) o l’enigma setmanal. Aquest darrer, l’enigma, m’ha encantat i em puc imaginar aplicant-ho a l’aula ja que considero que va amb la meva manera de ser i fer classe, ja que m’agrada fomentar l’interès mitjançant preguntes o suggerir subtilment idees.

Al meu centre, treballem conjuntament amb paral·lels, és a dir mestres que ensenyen els mateixos continguts proposats però a classes diferents. Aquests continguts els ideem mitjançant coordinacions i veig molt factible introduir i/o acabar continguts amb enigmes que hagin de resoldre els alumnes en un temps determinat (al final de la classe, setmana o al final de la unitat didàctica).

Link al vídeo proposat aquí.