Ai Writer és el meu editor de textos preferit.

Els seus principals avantatges són una interfície agradable, amb tres fonts personalitzades (Nitti, iA Writer Duo i iA Writer Quattro), i el suport per a Markdown, que facilita el formatatge de contingut web, especialment útil per enganxar respostes de ChatGPT. Una característica única d’iA Writer és la transclusió d’arxius, que permet incrustar blocs de contingut visual en els arxius sense utilitzar finestres separades.

El disseny de l’app prioritza la implicació immediata en l’escriptura, mostrant un document en blanc en obrir-se i oferint opcions senzilles per guardar i formatar textos. Inclou un mode de focus que ressalta la frase activa, ajudant a la concentració. No obstant això, la seva biblioteca de documents és menys eficaç per a la gestió d’escriptura de llarga forma, com ara llibres, ja que pot ser difícil diferenciar entre capítols, articles i notes.

La interfície inclou un organitzador i una biblioteca per a la gestió d’arxius, i suporta la publicació directa en sistemes de gestió de continguts com WordPress i Medium. Les fonts personalitzades de l’app estan dissenyades per a una lectura i escriptura còmodes i un mode de pantalla completa per a una experiència d’escriptura sense distraccions, i opcions de mode clar i fosc. A més, iA Writer ofereix característiques de ressalt de sintaxi i comprovació d’estil per a l’edició, així com una funció “Wikilinks” per interconnectar documents, i admet diversos formats d’arxiu per guardar i exportar treballs. L’experiència d’escriptura, facilitat d’ús i conjunt de característiques d’iA Writer el converteixen en una eina valuosa per a escriptors i editors.