Curs dissenyat amb l’objectiu d’oferir una comprensió detallada de les activitats H5P i la seva aplicació dins l’entorn educatiu. A través d’aquest curs, es busca proporcionar una visió completa de la creació de contingut interactiu i dinàmic utilitzant H5P.

H5P és una eina gratuïta i de codi obert que permet als usuaris crear, compartir i reutilitzar contingut interactiu. Les activitats H5P es poden integrar fàcilment en diverses plataformes d’aprenentatge en línia com Canvas, Brightspace, Blackboard, Moodle i altres sistemes compatibles. A més, H5P té plugins per WordPress, Moodle, Drupal i altres sistemes de publicació.

Una eina de treball molt adequada per poder potenciar les TIC amb les formacions que s’implanten amb l’alumnat.

Amb jocs i tasques que afavoreixen la gestió i interès per l’alumnat a aprendre.

Enfocat a la rama de les noves tecnologies i un CFGM de Microinformàtica i Xarxes, es detallen alguns exemples de tasques per poder utilitzar en la formació de l’alumnat.

Un petit exemple de les tasques realitzades:

1.- Que coneixes del teu pròpi equip:

[Link: h5p.org]

2.- Programació amb C, resol aquest programa:

[Link: h5p.org]
3.- Història de la computadora:

[Link: h5p.org]

[+] Visualitza la Situació d’Aprenentatge