MIREIA FABREGAT PADRAL

Mestra diplomada en Primària, des del 2.001 (per la UAB), llicenciada en INEFC (Barcelona), des del 2.007, i amb un postgrau de 0-3 anys, realitzat a la Universitat Blanquerna.

Amb més de 15 anys en el món de la docència i funcionària de carrera des de l’any 2.008.

Actualment (i des del 2.009), sóc mestra a l’escola Pompeu Fabra de Vallirana. Interessada en “adaptar-me” al món educatiu del segle XXI, per trobar les eines, estratègies, coneixements, recursos i metodologies que m’ajudin a dur a terme un estil d’ensenyament que vagi en concordança amb l’alumnat.

https://photos.google.com/photo/AF1QipPHLOtVDiIZ-QGcTGhlq0WcaiHFnKmqVGqZVGBn

Implicada amb l’educació emocional/personal, física-saludable, de valors (sóc la referent en coeducació al meu centre i coordinadora de CI-CM)… m’agrada estar en constant formació (cursos, tallers, xerrades, conferències, congressos…) i comunicació (xarxes socials) amb altres professors i professores per enriquir-me dia a dia de les novetats que es donen entorn el nostre món laboral. És, per aquest motiu, i referent a la competència digital (de gran rellevància i necessitat durant la situació de pandèmia), que m’he trobat amb la sensació d’estar molt lluny del món virtual, ja que tot el que sé a dia d’avui ha estat bastant autodidacta. Així que he trobat “vital” endinsar-me en formacions dirigides en aquest àmbit per aprendre, descobrir i gaudir de les noves tecnologies i, conseqüentment, poder-les aplicar a l’aula amb gran valor educatiu.