Desbloqueja oportunitats d’aprenentatge creatiu amb Plotagon: el futur de l’educació a través del vídeo

Amb l’auge de l’aprenentatge remot i els entorns educatius canviants, els professors busquen explorar noves oportunitats per implicar els seus estudiants i promoure un aprenentatge efectiu. Plotagon és una potent eina desenvolupada perquè els estudiants creïn i comparteixin vídeos animats en 3D interactius que fan que l’aprenentatge sigui creatiu i divertit. Aquest programari educatiu és una forma innovadora de modernitzar l’educació ajudant els professors a desbloquejar oportunitats d’aprenentatge creatiu a través del vídeo.

Plotagon ofereix als professors un conjunt complet d’eines per crear avatars en 3D, personalitzar personatges i desenvolupar històries riques. Els estudiants poden triar entre la biblioteca de personatges i escenes per crear personatges, fons, accessoris i diàlegs per crear imatges personalitzades, fent-les atractives i entretingudes. L’animació i els fons es personalitzen quan els estudiants enregistren les seves pròpies veus, afegeixen la seva pròpia música i creen escenes.

Plotagon també inclou una biblioteca extensa de vídeos fets prèviament que es poden utilitzar per complementar les lliçons i proporcionar ajudes visuals. Com a plataforma per a l’expressió dels estudiants, Plotagon permet als professors fomentar la creativitat animant els estudiants a explorar la seva imaginació i expressar les seves idees d’una manera visualment estimulant i atractiva.

Els instructors poden avaluar els projectes dels estudiants supervisant el progrés amb les lliçons i rebent comentaris en forma de proves, enquestes i enquestes. El resultat final és una experiència d’aprenentatge immersiva plena de vídeos interactius en 3D que milloren les habilitats dels estudiants alhora que permeten nivells de comprensió més profunds.

La tecnologia emergent de Plotagon és una forma revolucionària de desbloquejar oportunitats d’aprenentatge creatiu a través del vídeo. Una varietat d’eines, funcions i funcions fan de Plotagon una manera divertida i emocionant d’atraure els estudiants amb contingut educatiu i adaptar un entorn d’aprenentatge únic per a cada estudiant. Plotagon s’ha convertit en la plataforma de referència per als educadors per fomentar la creativitat i l’entusiasme dels estudiants mentre es mantenen al dia de les tecnologies modernes.

Com funciona?

Trieu una escena

Crea els teus propis actors

Escriu la teva història i deixa que Plotagon la faci realitat

Guarda la teva obra mestra i comparteix-la amb el món!

 

Plotagon és una eina de narració premiada per a totes les edats. Amb aquesta aplicació, bàsicament teniu un estudi d’animació al palmell de la mà.