LA CIÈNCIA A YOUTUBE

La docent escollida per a l’entrada d’aquest article és l’Anna Gómez Gosálbez.
En el seu canal podem trobar un seguit d’experiments, què, fàcilment els podem dur a terme a l’aula amb els infants d’educació infantil.

Aquest canal pot ser útil per a la tasca docent pel fet que s’explica pas a pas com s’ha de dur a terme l’experiment, els materials reciclats que necessitem, el temps d’espera i la tècnica amb la qual s’ha de dur a terme..

Cal recordar que l’experimentació i la ciència, tant al primer  com al segon cicle d’educació infantil, permet als infants potenciar el pensament divergent i convergent i començar a raonar, a crear hipòtesi, a comprovar, a plantejar reptes, plantejar solucions… tot fomentant la creativitat i el pensament.

Podem trobar l’enllaç del canal de l’Anna Goméz a Youtube.