En aquest mòdul del curs he descobert l’entorn Toolbox el qual desconeixia i m’ha semblat molt interessant per la meva tasca docent. Sovint necessitem aplicacions digitals diverses que tinguin interès didàctic, Toolbox no només t’apropa a conèixer noves aplicacions, a més t’orienta gràcies a les validacions que altres docents en fan fet que t’ajudi a decantar-te per unes o altres. També hem utilitzat el Google acadèmic, ja el coneixia però el que mai havia utilitzat ha estat organitzar les cerques en la biblioteca.A continuació indico tres referències bibliogràfiques que he buscat amb el Google acadèmic. He decidit fer una cerca sobre la possibilitat de vida a Mart aprofitant que el pròxim projecte que començo a l’institut té com a eix central  un  repte, el repte: Sobreviure a Mart” i he pensat que fer una ullada a articles científic que en parlin del tema poden inspirar-me a crear alguna activitat nova

 

Martínez, L. V. (2014). La gran aventura de la exploración de Marte.

JOSÉ, D., & JALIL, N. (1998). MARTE.

Manuel Quijano, M. (1996). ¿ Hay vida en Marte?. Revista de la Facultad de Medicina, 4(4).

Després de realitzar aquest mòdul me’n adono que aquest aspecte de la meva formació digital està molt immadur, és a dir, no treballo sistemàticament amb recursos de cerca d’informació i tampoc utilitzo els marcadors, categories etc.. de fet fins ara no he emmagatzemat els recursos digitals interessants enlloc més enllà del DRIVE.