dossier

Unes breus reflexions inicials en el moment de començar el meu dossier personal d’aprenentatge corporatiu.

  • Aquest dossier d’aprenentatge és una eina facilitada per XTEC a tots els docents. Està realitzat amb una plantilla de WordPress dissenyada per a quest fi i que tot usuari es podrà adaptar (dins d’uns límits).
  • La seva ubicació està a un subdomini específic, dossier, la qual cosa fa pensar que es tracta d’una iniciativa de llarg recorregut, i més en els moments actuals, on es parla molt de la competència digital docent i del portafoli digital com una eina de desenvolupament professional.
  • Estic molt a favor de disposar d’un portafoli digital com una plataforma d’agregació dels aprenentatges que vaig desenvolupant i de les diverses experiències educatives que em semblen interessants desar en forma de referències, reflexions, …
  • De fa temps que disposo d’un portafoli creat per a aquest fi, Tres és companyia. Amb el temps, he decidit renovar-lo en un nou espai a https://atallada.wordpress.com/
  • Amb l’arribada d’aquest nou espai (dossier XTEC) hauré de veure com compagino els dos espais. Per una banda, és molt probable que aquest dossier l’hagi d’anar alimentant i farcint com un dels exercicis que s’inclouran en les formacions futures (i ja em sembla bé). Però per l’altra banda, encara no estic segur de la trajectòria que pugui tenir aquesta eina ni de les seves limitacions o adequació a les necessitats que vagin emergint. Com ara mateix no ho tinc clar,de moment, i a l’espera de l’evolució que hi hagi, aniré mantenint els dos espais.
  • Per cert, inicio el dossier com a un exercici de la Formació de Formadors 2018-2019, i com a condició per a poder tutorizar un curs MOOC sobre Nodes.