La Comissió Europea ha llançat l’eina l’eina SELFIE, dirigida a escoles i instituts de tota Europa, per tal que puguin avaluar i coneixer quin és el seu nivell pel que fa a l’ús de les TIC, i a la vegada poder detectar els seus punts febles i dissenyar una estratègia de millora clara.

“El repte dels centres educatius és coneixer per a què fan sevir les tecnologies. I I el problema, habitaulament, és que no tenen temps per a fer-les servir”, segons explica Deidre Hodson, que ha treballat directament en el desenvolupament de SELFIE. L’eina consisteix en una autoavaluació dirigida als directors, professors i alumnes. Mitjançant un qüestionari, el centre pot avaluar quines tecnologies s’estan utilitzant a les aules i per a què.

Veure ampliació de la noticía a: https://elpais.com/economia/2018/11/30/actualidad/1543573785_677870.html