Toca fer maletes, deixar el despatx endreçat per a qui vingui al darrera, i fer una mirada retrospectiva del camí traçat durant aquests deu anys de dedicació al CRP Baix Ebre.

Han estat anys de molt d’esforç des d’un punt de vista professional, on ha calgut fer front a escenaris de reducció econòmica i en un entorn molt canviant, que és tan característic del món educatiu, però que segurament, ara, encara ho és més. Estic content de totes les fites que hem aconseguit com a equip, des del treball, la confiança i els objectius compartits. Ens ho hem currat de valent!! Ens hi hem esforçat!! Ens podem sentir molt satisfets!!

Enceto un nou camí, al CRP Montsià, amb la il·lusió de descobrir nous paisatges, tenir noves experiències i continuar ajudant als centres educatius. Però a la vegada, amb un pesar pel que deixo enrere. Hem format un molt bon equip, així ho sento i ho vull dir.

Canvio per iniciativa pròpia, i per tant n’he d’estar content, però també sé que enyoraré als meus tres companys d’equip. Deu anys és un període de temps molt extens. N’hem passat moltes, i de molts colors, però crec que puc dir amb certesa que hem crescut professionalment i humanament. De tot n’hem aprés, cada dia ens hem fet més forts i estic segur que coincidireu amb mi si dic que ens ho hem passat molt bé.

Moltes gràcies per fer-me sentir part d’aquest equip. Com diu una companya nostra, ¨dono gràcies a la vida per fer-nos coincidir junts durant tot aquest temps¨.

A Ermini, Carme i Carlos, amb l’esperança, però també amb la seguretat, que els nostres camins s’aniran encreuant sense aturador.

PD: També, un record molt afectuós als companys i companyes del Servei Educatiu del Baix Ebre per tot allò que hem compartit!!