Després d’analitzar els resultats del SELFIE for teachers he decidit elegir el webinar la metodologia Phenomenon Based Learning:

  • Per què heu escollit aquest seminari? He escollit aquest seminari, perquè no conec aquesta metodologia, i penso que sempre és interessant adquirir nous coneixements. Sóc una persona que sempre intento conèixer i ampliar els meus coneixements envers les noves metodologies, penso que és molt important proporcionar als alumnes nous escenaris d’aprenentatge, on se sentin còmodes i segurs.
  • Quins aprenentatges us ha aportat? En primer lloc,  conèixer una nova metodologia. En segon lloc, estic molt d’acord amb el Marc amb l’afirmació que per aconseguir un bon funcionament ha d’haver-hi una bona implicació per part dels docents.
  • Amb quin aspecte de la vostra pràctica docent el relacioneu? Relacionant-ho amb la meva pràctica docent, com he comentat actualment estic a una llar d’infants, per tant, seria una metodologia que s’hauria d’adaptar, ja que com comenta Marc Cerdà al webinar ha de ser més dirigit, però amb paciència el que és més dirigit i en grup es pot convertir en quelcom més individual i totalment centrat en l’alumne. Això fa que sigui adaptat a cada infant i que tots aprenguin coses diferents. Actualment, a la llar d’infants treballem a partir de projectes (exemple: El projecte Ioga).