Feia temps que no escrivia aquí. En certa manera és un reflex del temps que he disposat. Bé, de temps tothom tendim a tenir-ne cada vegada menys, perquè el món en que vivim fa que ens ocupem més del que seria desitjable, però enteneu-me, em refereixo més bé al temps que les urgències ens deixen.

Aquest període de temps de sequera editora ha coincidit en un temps trist, gris, ple de neguits, amb gent que ha faltat, amb equilibris per a passar com si fossin normals els dies, setmanes i mesos (i no ho eren)… i us he de ser sincer, no m’ha ajudat a tenir ganes d’escriure.

Sembla, però, que poc a poc vaig recuperant l’alè i em veig amb forces per a reprendre el cultiu d’aquesta petita parcel·la. Fent una mirada del període gris que hem transitat, me n’adono que també he (hem) fet moltes coses positives, de valor, i que mereixen ser explicades aquí. Trobaré el moment de fer-ho.

Poc a poc, tornaré a regar aquest petit jardí per tal que, a més de servir-me a mi com a recull personal de vivències, , (modestament) pugui ser d’utilitat a qui vulgui visitar-lo.