Molt abans que apareguessin les xarxes socials, vaig encetar la meva presència a la xarxa amb un bloc, Tres és companyia, on hi vaig anar afegint articles dels temes que m’interessaven, sobretot relacionats amb l’educació i la tecnologia.

Els darrers anys hi he anat publicat algun article, però la veritat és que el ritme ha baixat, sobretot, pel mateix soroll que comporta el fet d’estar atent a les xarxes socials. És cert, però, que tinc la necessitat de disposar d’un espai on puguer-me explicar i escriure idees, amb l’ànim de compartir-les i tenir-les centralitzades en un sol lloc. Crec que necessito reprendre l’hàbit d’escriure.

Per altra banda també voldria disposar d’un portafoli (dossier) on anar recollint la meva activitat professional. És per això que inicio aquest dossier professional, hereu de l’estimat bloc Tres és companyia.