En què consisteix un equip ICE? Com funciona? Feia temps que volia participar en un equip ICE però per falta de temps, m’era totalment impossible. Aquest any he fet el pas i com a professora de formació professional he triat l’equip ICE d’Innovació Educativa InnoEdLleida.

Aquest equip ICE el coordinen la Isabel del Arco Bravo (professora titular de la Universitat de Lleida) i l’Òscar Flores i Alarcia (tècnic d’innovació docent i professor associat) i el projecte a desenvolupar aquest curs és reflexionar, analitzar i aprofundir sobre diferents aspectes vinculats a la innovació educativa (creativitat, avaluació, etc.).

A la primera reunió hi havia professores de diferents nivells educatius: d’Infantil, de Primària, de Formació Professional i de la Universitat i l’experiència va ser interessant.