L’objectiu d’aquest curs ha estat obtenir la certificació del B2 d’anglès. He de reconèixer que no ha set fàcil, ja que després de fer la inscripció telemàtica, a través de la IOC, durant uns instants vaig dubtar.

El curs era online a través de la plataforma de la IOC, però l’examen era presencial a Barcelona i totes les proves es realitzaven el mateix dia, a l’Escola Oficial d’idiomes de Drassanes.

Durant el curs, vaig realitzar totes les activitats: readings, listenings, writings, grammar in use,…  i paral·lelament, em vaig apuntar amb una acadèmia per preparar l’speaking, dos hores setmanals, mentre els meus nens feien classe d’anglès a la mateixa acadèmia.

Però a l’acabar el curs, tenia la sensació que la plataforma online que havia seguit no m’havia ajudat gaire a revisar i aprendre els coneixements necessaris. I és per això que vaig decidir fer un intensiu  pel meu compte i crec que va ser clau per poder passar la prova final.