Al llarg d’aquests darrers 12 anys que porto exercint com a professora de cicles formatius, he tingut ocasió de participar en tota mena de projectes, i formacions que m’han permès millorar la meva pràctica docent. 

Durant aquest recorregut he conegut bastants equips directius, i fins i tot, he tingut l’ocasió de participar en algun d’ells.  L’expertesa adquirida en aquests anys, m’ha donat una visió amplia i profunda de com crec que haurien de liderar-se els centres educatius, per portar-los a l’excel·lència. Però tot i això, considero que cal tenir una formació específica en la gestió de la direcció dels centres educatius.

Les expectatives que tinc per aquest curs són les d’adquirir les competències necessàries per poder exercir, algun dia, les funcions pròpies de directora, en un centre educatiu públic o bé,  poder col·laborar amb un equip directiu.